Disclaimer

Kompensationsinformation

När du köper produkter eller tjänster när du använder Internet rekommenderas att du alltid gör egna undersökningar. Detta inkluderar inköp av produkter eller tjänster som säljs från denna webbplats och alla andra webbplatser.

Anslutning av hårdvara

Om inte annat anges bör du alltid anta att när produkter eller tjänster nämns är de, eftersom det finns en väsentlig länk mellan webbplatsens ägare och leverantörerna av de visade produkterna och tjänsterna. Det bör noteras att detta inte alltid är fallet.

God tro rekommendationer

Ägare av denna webbplats kommer alltid att rekommendera produkter och tjänster som delvis bygger på en tro i god tro att tillhandahållandet av sådana produkter eller tjänster kommer att hjälpa personen att få dem. Ägaren tror på god tro eftersom han har försökt produkterna eller tjänsterna innan de gör rekommendationer, eller ägarna har sökt efter de produkter eller tjänster som är baserade på leverantörens historia. De rekommendationer som gjorts av ägaren angående produkterna eller tjänsterna är ärliga åsikter baserade på fakta som ägaren känner till vid den tidpunkt då en produkt eller tjänst nämns på webbplatsen.

Betyg

Ägaren har gjort alla möjliga steg för att bekräfta vittnesmålen på den här webbplatsen. De behandlas som genomsnittliga användarnas förväntningar baserat på information som finns tillgänglig vid tidpunkten för offentliggörandet. Det här är inte överdrifter av användarresultat som vi inte uppskattar i någon form. Begäran har gjorts för att bekräfta deras äkthet när som helst. Om ett påstående verkar felaktigt betraktar ägarna det som sådant och publicerar det inte på webbplatsen.

När utdrag från granskare, foruminlägg och andra användar kommentarer har lagts upp, är de inte på något sätt indikativa för kontrollerbara resultat. Alla besökare uppmanas starkt att göra sin egen due diligence innan de gör ett köp på denna sida.

För att skydda dig, om kraven är ogrundade, stöds alla dessa produkter av en 100% ansedd tredjeparts pengarna tillbaka garanti, som alla har verifierats som äkta och säkra att använda. Till följd av detta kompletteras tillhandahållandet av tjänster eller produkter med 100% pengarna tillbaka garanti för total trygghet.

Vårt mål är att vara 100% ärlig hela tiden. Om du däremot hittar något som är upplagt på den här sidan som du inte håller med, kontakta oss omedelbart och vi kommer att granska det. Vi förbehåller oss rätten att ta bort visningen av någon produkt eller tjänst som inte når vår högsta nivån utan föregående meddelande. Ärlighet och integritet är viktigt för oss hela tiden.

Potentiell förspänning och due diligence

Ägarens uppfattning om en produkt eller tjänst kan delvis bildas av att ägaren sannolikt kommer att få ersättning för produkten eller tjänsten. Relationen är tillräcklig för att skapa en väsentlig relation mellan ägaren och leverantören. Det kommer att finnas fall där ägaren inte kommer att få någon kompensation relaterad till de produkter eller tjänster som erbjuds på denna sida. Du måste anta att ägaren har ett betydande förhållande med leverantörerna av varor eller tjänster eftersom han har mottagit eller kommer att få något av det monetära värdet från leverantören. Du måste alltid göra din egen due diligence innan du köper någon produkt eller tjänst som nämns på denna webbplats.

Ersättning

Typ av ersättning kan sträcka sig från att ta emot en betalning för en produkt eller tjänst för att få kompletterande produkter eller tjänster. Ägaren kan därför få ekonomisk ersättning när du köper en produkt eller tjänst efter att ha klickat på länken som visas.

Frågor om alla inköp

Ägarens mål är att ge dig de bästa produkterna och tjänsterna. Om du har några frågor om dessa inköp, kontakta oss omgående och vi kommer att göra vårt bästa för att svara på eller korrigera eventuella problem.

CLOSE [x]